Без керма і педалей: Volkswagen представив електрокар майбутнього (фотофакти)

Диво-автомобіль їздить без участі людини.

Електрокар Volkswagen I.D. Vizzion. Фото: ICTV

На автосалоні в Женеві Volkswagen представив новий електрокар позбавлений керма, педалей та приладової панелі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ICTV.

Volkswagen I.D. Vizzion електромобіль майбутнього, здатний їздити без участі людини, може самонавчатися та «спілкуватися» з іншими авто. Ці фантастичні технології з’являться на серійних авто вже через 7-8 років, запевняють розробники.

За своїми габаритами Volkswagen I.D. Vizzion не поступається флагманському седану Audi A8. Він дуже просторий всередині і володіє значним багажником об’ємом понад півтисячі літрів. Силова установка, ясна річ, включає в себе електромотори (один спереду, інший ззаду). Сумарна потужність – 306 к.с. Заявлений запас ходу на одному заряді – 665 км.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...