Ледь не вбив: У приватному сафарі-парку у ПАР лев накинувся на людину (відео 18+)

Тварину вдалося відволікти та врятувати власника заповідника.

У приватному сафарі-парку у ПАР лев накинувся на власника заповідника, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти. На щастя, чоловік вижив.

Чоловік отримав серйозні поранення шиї і щелепи, але вже почав йти на поправку. Страшну пригоду вдалося зняти на камеру. На ролику видно, як чоловік увійшов у вольєр до дикого лева, а той відразу ж накинувся на нього і вп’явся йому у горло.

У цей момент автори ролику починають несамовито кричати і просити про допомогу. Один зі свідків того, що сталося починає бити по металевій сітці, намагаючись переключити увагу хижака на себе. У якийсь момент лев дійсно відпускає чоловіка, який вже перестав рухатися. Тим часом, за кадром чуються звуки пострілів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...