Не викрити, а попередити: Журналіст про те, з якою метою суспільству вкинули інформацію про "чорну бухгалтерію" регіоналів (відео)

"Що буде зі справою про чорну бухгалтерію Партії регіонів? Скажіть, а як багато резонансних справ на сьогодні розкрито і доведено до суду? " - запитує журналіст.

Ілюстрація:lifedon.com.uaЯк грім серед неба прозвучала наприкінці минулого тижня заява колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Трепака про чорну бухгалтерію регіоналів. Як виявилось, він має неспростовні докази політичної корупції Партії регіонів – так звану чорну бухгалтерію. І вже передав її в Антикорупційне бюро. Про це пише Костянтин Ігнатчук на сайті fakty.ictv.ua, передають Патріоти України.

Відразу з звідусіль посипались заяви і зізнання. Здається, що ось-ось, і ми нарешті дізнаємось правду…. Чи не дізнаємось? Перше, що кидається у вічі – це надмірний розголос у медіа. Складається враження, що головна мета усієї цієї історії з чорною бухгалтерією – публічне попередження! Справи такої важливості не викидають в пресу просто так. А те, що це було інформаційне вкидання, – безсумнівно.

Спочатку Трепак засвітив тему через авторитетне видання Дзеркало тижня, а щоб новина миттєво розійшлась ще й інтернетом – продублювали інформацію через колишнього журналіста, а нині нардепа Сергія Лещенка. Послання адресоване в першу чергу політикам у стінах Верховної Ради. Конкретних прізвищ нам поки не кажуть. Бо мета не викрити, а попередити.

Мовляв, давайте домовлятись, інакше влаштуємо показову порку. Прецеденти вже були. Пам’ятаєте, як приблизно півроку тому тодішній генпрокурор Шокін влаштував у Верховній Раді цілу виставу з викриття і арешту страшного корупціонера Ігоря Мосійчука?

Тоді це було послання безпосередньо лідерам Радикальної партії. І, судячи з того, що нині справа Мосійчука нікуди не рухається, послання було почуте. А от чи буде сприйнятий меседж цього разу, ми скоро дізнаємось по тому, як деякі народні обранці різко змінять своє ставлення, наприклад, до конституційних змін, податкової та пенсійної реформ, пакету законів під угоду з МВФ та інших складних і політизованих питань.

Чекати лишилось не довго – запасайтеся попкорном. Ну, а що буде зі справою про чорну бухгалтерію Партії регіонів? Скажіть, а як багато резонансних справ на сьогодні розкрито і доведено до суду?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хочуть затримати мусульман?: Спецслужби РФ готують теракти на території Росії

субота, 4 травень 2024, 14:55

Спецслужби РФ можуть готувати провокації найближчим часом. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Telegram, передають Патріоти України. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії. "...

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...