"Що день прийдешній нам готує?": Села на Львівщині можуть піти під землю (відео)

10 місяців минуло, як на території підприємства Полімінерал обвалилася порода, і утворилося провалля діаметром 300 метрів, а люди і далі живуть у небезпеці.

Там десятки років добували калійну сіль і від того утворилося багато порожнин. Їх мали б заповнювати спеціальними розсолами, однак – роками про це не дбали, передають Патріоти України.

Ліквідовувати, уже наслідки обвалу, не поспішають і тепер. Урвище заростає бур’янами, а місцеві жителі щодня бояться нових обвалів.

Люди бояться, що вода розмиє решту шахт. Про загрозу обвалу попереджає і колишній керівник Полімінералу. Каже, у небезпеці, ймовірно, половина Стебника. Нині там проводять дослідження, на які з держбюджету виділили півмільйона гривень.


Джерело: Факти.ICTV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.