"Заменять будут исключительно гражданами РФ": Захарченко почав проводити масові чистки в "МГБ ДНР"

Ватажок терористів планує звільнити усіх "співробітників", які мають родичів на підконтрольній Україні території.

Олександр Захарченко. Фото: соцмережі.

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко підписав указ про звільнення всіх співробітників «МГБ» «республіки», що мають родичів на підконтрольній Україні території, і всіх «перебіжчиків». Український блогер Олексій Чибісов на своїй сторінці в соцмережі розмістив інформацію про «чистки» в рядах «правоохоронних органів ДНР», яку підготував Захарченко, передають Патріоти України.
Чибісов пише: «Помните, как в 2014-м сепарня под себя ходила от одного упоминания о правосеках? Как заваливали канализационные люки мешками с песком, чтобы в Донецк не пролезли „каратели хунты“. Каждый день проводили рейды по поиску Яроша с красно-черным флагом. Искали даже в Кальмиусе, мол, на американской подлодке приплыл (было же, не придумываю). Так вот, истерика прошла, а охота на правосеков стала доброй традицией домбабвийского народа. Поиски ведут ежеминутно, и даже в своих рядах.
Именно в рамках этой акции Захарченко подписал очередной указ об увольнении всех „сотрудников“ МГБ, у которых родственники живут на подконтрольной Украине территории. Мол, могут информацию передавать. На всех руководящих постах в этом „министерстве“ находятся ФСБшники, но в подчинении у них много предателей из СБУ, ментов-перебежчиков и прочей нечисти. Именно их и выкинут с „госслужбы“. Заменять будут исключительно гражданами России».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...