"А вы, украинцы, - нация?": В ефірі пропагандистського шоу накинулися на політолога, який заговорив про анексію та окупацію української території (відео)

"Експерти" в студії головного кремлівського пропагандиста Соловйова назвали політолога "поліцаєм".

Скрін відео

В ефірі російської пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на каналі "Росія 1" за проголошення термінів "окупація" і "анексія" щодо Криму і Донбасу російського політолога Андрія Окару засипали звинуваченнями і назвали "поліцаєм". Відео ефіру викладено на Youtube, передають Патріоти України.

Окара почав озвучувати варіанти закінчення конфлікту на Донбасі, одним з них назвавши повну окупацію і анексію цієї території, як було у випадку з Кримом. Однак ведучий Володимир Соловйов перебив його і звинуватив в "ненависті до народу Криму і Донбасу".

"Як ви ненавидите народ. Народ Криму. Як ви ненавидите народ Донбасу і Луганська. Вони якраз народ, а ви - ні. Ви - одна людина. Ви - одиниця", - сказав Соловйов.

Інший російський "експерт" Сергій Кургінян назвав Окару поліцаєм. Після цього політолог продовжив промову про Донбас, знову вживаючи слова "анексія", після чого Окару знову перебили.

"Вам гроші доплачують за фразу анексія? Тобто, якщо ви не скажете енну кількість разів фразу "окупація і анексія", ви себе відчуваєте нещасним?" - сказав ведучий.

Після цього "нападу" на політолога не припинилися. Соловйов заявив, що Окара не оперує юридичними термінами, тому що "народ повстав", а в Україні триває "громадянська війна".

На аргумент "жертви" випуску про те, що населення Криму неможливо визначити, через що референдум був незаконним, Соловйов відповів: "А ви, українці, - нація?".

У студії зав'язалася дискусія про поняття і терміни "народ", "великоруський народ", "етнос" і так далі, але ведучий-пропагандист заявив, що оперувати підручниками не можна.

"Підручниками етнографії смішно хизуватися. В етнографічній науці стільки змін було в різний період часу", - заявив Соловйов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...