Хіти тижня. Велика ціна, жахливий результат: Про невдалі пластичні операції (фото, відео)

Ті, хто бачить результати невдалої пластики, часто відзначають, що спочатку операції були взагалі не обов'язкові і клієнтки були цілком привабливими.

Фото з відкритого джерелаДівчата по всьому світу в погоні за красою та ідеалами часто звертаються за допомогою до пластичного хірурга. Але замість бажаного результата втрачають не тільки красу, а нерідко і життя. Патріоти України пропонують вам на власні очі побачити жахливі наслідки пластики і філерів.

Христина Рей

Понад 100 ін’єкцій по збільшенню губ зробила мешканка Санкт-Петербурга Кристина Рей. Це призвело до жахливих наслідків.

Однак сама дівчина про свою зовнішність іншої думки.

– Я думаю, що виглядаю фантастично, і це робить мене щасливою. Іноді мене дістають люди на вулиці, але мені все одно. Я хочу виглядати як мультиплікаційний персонаж. Я від цього залежна – і мені це подобається. Губи допомагають мені почувати себе впевненіше, – повідомляє Кристина Рей.

У 22 роки вона навіть потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найбільших губ у світі.

Ханг Міоку

Мешканка Південної Кореї Ханг Міоку стала просто невпізнанною після численних відвідувань пластичних хірургів.

Вперше до пластичного хірурга вона звернулася ще у 28 років. Потім Ханг просто не могла зупинитися. Операція зі зміни обличчя йшла одна за одною. Незабаром обличчя колись привабливої кореянки перетворилося на потворне місиво.

Лікарі стали відмовляти їй у проведенні операцій, проте Ханг знайшла інший спосіб. Вона стала вводити собі в обличчя ін’єкції з рослинної олії. В результаті чого, воно розпухло і стало просто величезним.

Оніл Рон Морріс – псевдолікар-трансвестит

Морріс працював в одній з нелегальних клінік у Маямі і робив клієнтам недорогі ін’єкції для корекції фігури.

Як виявилося пізніше, до складу ін’єкцій входили суперклей, цемент і автомобільний герметик. Дивно, але новоспечений лікар не погребував та випробував цю суміш на собі та перетворився на потвору.

Після скарг кількох незадоволених клієнток Морріс був заарештований, засуджений до позбавлення волі і штрафу к $7,5 тисяч.

Керол Браян

Вперше Керол Браян із Флориди звернулася за допомогою до пластичного хірурга, коли їй було 30 років.

Спочатку результат ін’єкцій ботокса справив на неї величезне враження і Керол стала постійною клієнту пластичного хірурга. Наступні 24 року вона лягала на операційний стіл все частіше і частіше. Але потім з обличчям Браян відбулася справжня катастрофа!

Одного разу недобросовісний медик примудрився змішати у шприці препарати, які просто не можна поєднувати. Через три місяці після операції колишня красуня перетворилася на справжнє чудовисько!

Від дій хірурга-шарлатана постраждала не тільки краса, а й здоров’я пацієнтки. Через передавлення зорового нерва місіс Браян назавжди втратила можливість бачити правим оком!

Крісті Адам

Дехто сам захоплюється пластичними операціями і вже не може зупинитись, інші стають жертвами хірурга-шарлатана.

Британка Крісті Адам з Глазго втратила соски після невдалої пластичної операції по збільшенню грудей.

Спочатку все було добре – груди стали бажаної форми, процес загоєння йшов як треба. Однак незабаром соски Крісті стали боліти і темніти. Пластичний хірург дівчини заспокоював її, кажучи, що так і повинно бути.

Проте стан Крісті погіршувався, а коли дівчина вирішила про всяк випадок перевіритися в іншого доктора, їй був поставлений діагноз – некроз.

Крісті негайно госпіталізували і прописали курс антибіотиків. Лікарям довелося видалити соски і частину омертвілої шкіри.

Одеситка Ірина Маглеванная

В Одесі внаслідок невдалої пластичної операції померла 21-річна дівчина. Причина смерті пацієнтки – злоякісна гіпертермія, тобто реакція на наркоз.

Дівчина звернулася до хірургів з метою виправити вроджені патології на обличчі – “заячу губу” і “вовчу пащу”.

Під час операції у пацієнтки піднялася температура 40. Викликали реанімацію і в стані клінічної смерті привезли в іншу клініку, але врятувати дівчину не вдалося.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...