У чистилищі "Миротворця" на одне прізвище менше: Померла відома російська кіноактриса

За попередніми даними, причиною смерті Віри Глаголєвої стало онкологічне захворювання.

Віра Глаголєва. фото:riafan.ru

Чоловік знаменитої актриси Віри Глаголєвої бізнесмен Кирило Шубський підтвердив, що актриса померла від тривалої хвороби, проте спростував інформацію про те, що трагедія сталася в США. Про це пишуть Факти, передають Патріоти України.

"Це сталося ... після довгої хвороби, тривалої. Вона померла не в США", - заявив Шубський російським ЗМІ.

За попередніми даними, причиною смерті Глаголєвої стало онкологічне захворювання. Хоча ще на початку травня ЗМІ передавали інформацію про те, що актриса проходила курс лікування за кордоном, сама Глаголєва спростовувала чутки.

Актриса не так давно стала тещею знаменитого російського хокеїста Олександра Овечкіна, який в липні цього року одружився на молодшій дочці Глаголєвої Анастасії Шубській.

"Наша улюблена Віра Віталіївна ...... неможливо повірити і усвідомити! Любимо Вас і завжди будемо любити !!!", - написав Овечкін на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, Віра Глаголєва потрапила до “чорного” списку центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки – сайту "Миротворець".

Так, у червні 2016 року актриса незаконно перетинала державний кордон України, взявши участь у фестивалі "Боспорські агони" у Керчі, Крим.

Про це повідомили волонтери миротворця. До того ж, звіти з кінофестивалю та інтерв’ю актриси були розміщені у місцевих ЗМІ.

Крім цього, сайт "Миротворець" вказує, що Віра Глаголєва заперечувала російську агресію і популяризувала російський окупаційний режим на території анексованого Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...