"Керівники деяких політичних партій мають на меті передачу Росії значної частини української території", - Порошенко відвідав Чугуїв та передав військовим нову техніку (відео)

Пункти мінських домовленостей - це конкретний план повернення українського суверенітету на Донбас, решта на сьогоднішній день – від лукавого, наголосив президент.

Петро Порошенко. Фото:http://www.unian.ua/

Президент України Петро Порошенко заявляє, що керівники деяких політичних партій хочуть віддати Росії або її сепаратистам значну частину української території. Про це він сказав під час урочистої церемонії передачі чергової партії військової техніки та озброєння особовому складу ЗСУ на військовому аеродромі в Чугуєві під Харковом, передають Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.

"Безпековий пакет передбачає і повне припинення вогню, і виведення іноземних військ з нашої території, передача на першому етапі під контроль ОБСЄ, а на другому етапі - під контроль України неконтрольованої ділянки україно-російського кордону, відведення важкої техніки та артилерії, безперешкодний доступ інспекторів ОБСЄ до всієї території (Донбасу – ред)", - заявив він.

"Це є чіткий і конкретний план повернення українського суверенітету на Донбас, решта на сьогоднішній день – від лукавого, коли керівники деяких політичних партій ставлять на меті – передачу або Росії, або її сепаратистам значну частину української території", - додав президент.

"Я наголошую, що я, як президент, не дозволю цього робити. Не варто бігати по іноземних посольствах і агітувати, що це, передача Донбасу, комусь – є єдиний план наведення миру. Території віддасте, а миру не отримаєте", - зауважив глава держави.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...