Вбивство Захарченка як етап повернення Україні окупованих територій

Зі смертю ватажка “ДНР” починається новий етап конфлікту на Донбасі, переконаний експерт.
Захарченко став більше непотрібним. Ілюстрація: соцмережі.

Захарченка вбили, швидше за все, самі росіяни, переконаний керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, передають Патріоти України.

На його думку, главу “ДНР” прибрали росіяни, “тому що відпрацьований матеріал більше не потрібен”. На думку Романенка, з убивством Захарченка починається новий етап конфлікту на Донбасі – етап повернення окупованих територій Україні.

– Коли Захарченко й Гіві зникають, простіше провести амністію і все, що було прописано в Мінських угодах, – зазначив він.

Джерело: Факти.ICTV

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...