Хіти тижня. "Да ...бал я твоего президента!": У Росії фанатка Путіна зганьбилася в магазині (відео 16+)

Обурена жінка вимагала, щоб "кривдник Путіна" став на коліна, але чоловіка кавказької національності це не дуже вразило.

Фанатка Путіна влаштувала істерику. Фото: скріншот з відео.

У Росії жінка вимагала у чоловіка стати на коліна через те, що той образив президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Скандал стався в магазині. Жінка істерично сперечалася з чоловіком через те, що той нецензурно вилаявся на адресу російського лідера. Обидва учасники конфлікту знімали скандал на відео.

"Давай, с*ка, присягни моєму хресту! С*ка, присягни. На коліна, тварюко!" - кричала вона, показуючи натільний хрест. Жінка була обурена словами чоловіка про те, що він "*бав її президента", заявивши, що її президент - Володимир Путін. На це він відповів, що йому "по*іг".

Вона також вимагала викликати поліцію і була явно обурена тим, що в приміщенні не було "мужиків", які б змогли покарати кривдника президента. Увага! Відео містить ненормативну лексику (16+).

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...