Хіти тижня. Путін її вже привітав: Дівчинка із Полтавщини поїхала на конкурс в окупований Крим (фото, відео)

Єва Льопа успішно пройшла всі етапи конкурсу, зараз вона хвалиться в соцмережах фото, зробленими в Ялті.

Єва Льопа. Фото: скріншот з відео.

12-річна українка Єва Льопа, яка запам'яталася всім участю в шоу "Голос.Деті", вирушила на фінал конкурсу молодих виконавців "Дитяча нова хвиля 2018", який пройде в окупованому Криму 31 травня та 1 червня, передають Патріоти України.

Єва успішно пройшла всі етапи конкурсу, зараз вона хвалиться в соцмережах фото, зробленими в Ялті. "Побажайте мені удачі", - пише Льопа.

Українка, як і інші учасники конкурсу, отримала привітання від президента РФ Володимира Путіна. "Дорогие друзья! Приветствую вас по случаю открытия "Детской новой волны 2018". Ваш замечательный проект объединил в солнечном Артеке большую творческую команду – признанных мэтров эстрадного искусства и юных исполнителей из России и других стран, стал одним из наиболее востребованных и перспективных начинаний в сфере международного культурного, гуманитарного сотрудничества, а главное, подарил ребятам прекрасную возможность проявить свой талант, сделать шаг к вершинам музыкального Олимпа", - заявив Путін.

Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Дитяча Нова хвиля" вперше був організований в 2008 році. У конкурсі традиційно беруть участь діти у віці від 8 до 12 років, які мають виконати світові хіти, а також пісні з мультфільмів і кіно.

Проходить конкурс в Криму. У 2014-му році учасниками конкурсу стали українці Марта Рак, Андрій Бойко, Софія Волошаненко, в 2015-му - тріо "Smile" і Анна Трінчер, в 2016-м - Софія Бондаренко і Марія-Даніела Трахтенберг. У минулому році ніхто з українців на конкурс не поїхав.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...