Хіти тижня. "Заради забави": Росіяни задумали цинічний експеримент на Донбасі

Проект WarGonzo, якіий підтримує терористів на Донбасі, опублікував звернення нібито 8-річного хлопчика з проханням вистрілити в українського військового заради забави з вогнемету.

Такий коментар з'явився під одним з відеозаписів проекту на YouTube, - передають Патріоти України.

"Мені 8 років і мені дуже цікаво, чи зможе солдат "Азова" втекти від пострілу "Шмеля". Проведіть, будь ласка, експеримент! Ми з мамою завжди вас дивимося!" - сказано в ньому.

Журналісти проекту відписали, що, схоже, прийшов час спробувати.

Реактивний піхотний вогнемет РПО "Джміль" - радянський і російський реактивний вогнемет одноразового застосування. Являє собою снаряд-ракету, начинену вогняною сумішшю.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...