​Смачного, дорогенькі росіяни: У Москві відкрили ресторан “Говно”

Про смаки звісно не сперечаються. Особливо коли йдеться про країну, де масова свідомість отруєна шовінізмом та психозом. Назва зробила свою справу - росіяни утворили аншлаг.

У Москві на один день відкрився заклад харчування з такою дивною назвою. Його встигли відвідати від 100 до 200 осіб, повідомляють Патріоти України з посиланням на Афіша. Вхід у ресторан – одна сигарета.

Автор ідеї Остап вирішив закрити “Говно” у день відкриття. Він пояснив це так: "Ресторан метафізичний та існувати кожен день не може".

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...