"Сьогодні побачив останню мамину сльозу": Відомий український співак повідомив про горе в сім'ї (фото)

​Жінка тяжко хворіла.

Олег Михайлюта. Фото:viva.ua

Український співак, фронтмен українського гурту ТНМК Олег Михайлюта (псевдонім Фагот) повідомив сумну новину. У виконавця померла мама. Про це Михайлюта розповів у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Також артист опублікував фотографії бабусі і мами. "Це мої бабуся і мама. Бабуся Параска Ізотівна Іванова пішла на 92-му, і у мами завжди з'являлися сльози, коли вона про неї згадувала. Сьогодні вже я побачив останню мамину сльозу. Тепер вони зустрінуться, і нехай їм там буде тільки радість. Помоліться, хто може, про Аллу Миколаївну Михайлюту, або просто згадайте добрим словом. Вона була прекрасна", - написав співак..

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 76-річна мама Олега Михайлюти важко хворіла. "Моїй мамі сьогодні 76 ... вже практично рік як вона самостійно не встає з ліжка, але періодично розповідає мені, де вона подорожує і з ким спілкується, спочатку це лякало, але потім, коли кілька різних лікарів разом з рецептами порадили мені триматися, я став занурюватися в її Світи і намагатися дізнатися про них більше ... " - розповів співак про хворобу матері.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...