Вітаємо друзів: У Києві створено благодійний фонд "Ми ж українці"

Фонд діє за підтримки редакції та активу сайту "Патріоти України".

Створено благодійний фонд "Ми ж українці". Вітаємо! Фото: "Фейсбук"

Шановні друзі-співвітчизники! Вітаємо наших побратимів по духу, які спільними зусиллями, за підтримки редакції та активу сайту «Патріоти України», створили благодійний фонд «Ми ж українці». Ідея народилася у фейсбук-групі «Патріоти України – єднаймося».

Новини з передової, жахи війни, тисячі поранених бійців, гіркі спогади про полеглих… Як могли, ми допомагали тим, хто був у скрутному становищі. Було дуже боляче взнавати про деякі історії нечесних дій людей, що звалися помічниками і волонтерами, але й було радісно писати про тих, хто від щирого серця вболівав та інколи віддавав останні копійки на допомогу нашим захисникам, українським дітям, вдовам, сім’ям. З цього приводу у групі поширювалося багато розмов, і вони нарешті отримали юридичну оболонку.

Ми є спільнотою людей, які хочуть щиро допомагати в першу чергу тим, кому ми зобов’язані власним життям та волею. А також – усім патріотам, усім дітям України, усім, хто сподівається на підтримку співвітчизників так, як сподіваються на підтримку люблячих братів та сестер. Допомога має бути якісною, а не просто кількісною.

Зусилля не повинні бути марними – вони мають втілюватись у людяності, любові та конкретно спрямованих діях. Патріотизму не може бути без чесності, відданості, рішучості. Це і є Україна. Це і є українці. Це і є ми з вами. Ми ж українці!

Ред.: Новини Фонду можна читати у розділі "Волонтерська сотня". Слава Україні! Єднаймося!

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...