Вчимось веселитись: У Японії відзняли, як коні вигадали собі несподівану забавку (відео)

​У парку поряд з мисом Тои, розташованому в префектурі Міядзакі на півдні острова Кюсю в Японії, очевидців розсмішив табун диких коней, які влаштували для себе веселе катання.

Тварини масово скочувалися на спинах по схилу порослого травою пагорба, насолоджуючись тим, що відбувається, повідомляють Патріоти України.

В розвазі брали участь чотири дорослих коня, за якими спостерігало лоша, яке так і не зважилося приєднатися до веселощів. Можливо, таким чином тварини просто чесали спини або намагалися відігнати набридливих мух.

Даний вид коней відноситься до рідкісної породи місаки-уму, яка живе в префектурі Міядзакі і налічує всього кілька десятків голів. Вони походять від бойових коней, які приблизно 300 років тому були відпущені на свободу і здичавіли. Після другої світової війни ця порода була визнана в Японії національним надбанням.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...