Врятуємо маленьких янголят: Дитячий будинок на Київщині потребує термінової допомоги (фото)

У Будинку Дитини проживають малюки з особливими потребами, і від кожного з нас залежить, наскільки ми зможемо полегшити їх життя.

Будинок Дитини ім. М.М. Городецького. Фото: Патріоти України

Волонтери благодійного фонду «Ми ж українці», створеного за підтримки редакції та активу нашого сайту, закликають всіх небайдужих допомогти малюкам з з Київського міського Будинку Дитини імені М.М.Городецького, що знаходиться у смт Ворзель. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Фонду.

У Будинку Дитини наразі проживає 94 малюка віком від народження до чотирьох років, які мають особисті потреби, а саме – з ураженнями центральної нервової системи. У багатьох з них батьки захищають Батьківщину, служать в зоні АТО. Серед інших є сироти або позбавлені батьківської опіки, а також є діти, сім’ї яких опинились в складних життєвих обставинах.

У закладі діє програма «Як вдома» для покращеної психологічної реабілітації. Кожна група (невелика – до 10 чоловік) складається з дітей різного віку. Медики та педагоги працюють особисто з кожним малюком. Діти у закладі - привітні, полюбляють гратися та малювати, але дехто з них ще з народження не може навіть ходити.

Нажаль, корпуси закладу дуже потребують ремонту. Вікна, які встановлені ще на початку 20 ст., треба замінити на металопластикові. Капітальний ремонт проводиться наразі лише в одному з п’яти корпусів. Не вистачає миючих засобів, ковролінів, лінолеуму. У дітлахів є нагальна велика потреба у памперсах та ковдрах.

Комфортні умови життя для покинутих та особливих малюків – у наших руках. Наразі, коли в країні йде війна, дитячими будинками опікуються все рідше. У складні часи важливо в першу чергу залишитися Людьми. Небайдужими до чужого горя. Здатними співчувати та допомагати. Дитяча вдячність – це радість у очах та посмішки.

Від кожного з нас залежить, наскільки ми зможемо полегшити життя цих маленьких українців. Єднаймося заради допомоги – ми ж українці!

Реквізити:

Код ЄДРПОУ Фонду: 40850891

Приватбанк МФО 320649.

Поточний рахунок № 26000052671435 (валюта UAH).

Номер карти Фонду (тільки для клієнтів ПриватБанку): 5169 3305 1042 0331.

Благодійний фонд "Ми ж українці". Благодійникам: треба вказувати призначення платежу.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...