Якщо ви хочете здивувати гостей або домашніх своїми кулінарними здібностями, приготуйте на вечерю котлети з квашеної капусти. Страва виходить соковитою та смачною, ніхто і не здогадається, що в ній немає м'яса, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: Яйце збийте виделкою до однорідності. До пишної піни збивати не потрібно. Всипте вівсяні пластівці, перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб крупа добре розбухла.
Дрібно поріжте цибулю і квашену капусту, додайте в яєчно-вівсяну суміш разом із щіпкою соди. Перемішайте. З отриманого фаршу сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.
Смажте котлети з квашеної капусти на розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді зі сметанним соусом з додаванням рубаного кропу чи часнику. Смачного!
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...