$750 000 000 Україні щорічно: У світі є чотири-п’ять інших країн, які отримують таку підтримку, - Кент

У Сполучених Штатах Америки Україну підтримують представники обох провідних партій – і демократи, і республіканці. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода сказав тимчасовий повірений у справах США в Україні, заступник помічника держсекретаря США з питань Європи і Євразії Джордж Кент, зазначають Патріоти України.

«Я думаю, що у нас (у США – ред.) дуже надійний фундамент підтримки. Щорічно наш Конгрес виділяє кошти для підтримки України в різних галузях – аж до 750 мільйонів (доларів США – ред.) на рік. Мабуть, є чотири, максимум п’ять, інших країн, які отримують таку підтримку від нас щорічно. І це не залежить від того, хто сидить у Білому домі. І демократи, і республіканці разом підтримують Україну. І я думаю, що це не залежить від адміністрації, урядовців, які працюють з Україною», – сказав він.

Кент додав, що президент Джо Байден, коли був віцепрезидентом, приїжджав сюди шість разів. «Це означає, що ніколи в історії США не було президента, який знався б на справах України краще, ніж президент Байден», – зазначив Кент.


Двопартійна підтримка є фактично основою політики США щодо України з часу відновлення нашої незалежності.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...