Москва знову горить: Вогонь підбирається до Кремля (фото, відео)

Напроти адміністрації Путіна спалахнула пожежа.

Пожежа в Москві. Фото: Интерфакс.

У Москві навпроти адміністрації президента Російської Федерації Володимира Путіна спалахнула пожежа. Про це повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

Пригода сталася між станціями метро "Китай-місто" і "Луб'янка". Площа загоряння у центрі російської столиці склала близько трьох тисяч квадратних метрів.

"Пожежі у виселеному будинку за адресою: Луб'янський проїзд, 19 присвоєно другий - підвищений ранг складності. Рух по Луб'янському проїзду обмежений", - заявили представники московського главку МНС.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...