"Оставшиеся в живых в панике бежали с поля боя": ЗСУ розгромили розвідроту "ДНР" під Горлівкою

Причиною провалу штурму позиції ЗСУ став екіпаж танка, який повинен був забезпечувати вогневу підтримку ДРГ.

Понад тиждень тому, 21 січня, найманці "ДНР" за підтримки артилерії спробували захопити опорний пункт ЗСУ. Це обернулося для них величезними втратами. Про бій розповів в Facebook волонтерський центр "Повернись живим" з посиланням на повідомлення бойовиків в Мережі. Про бій під Озерянівкою, що недалеко від Горлівки, написав бойовик під ніком CraZzyJoker, передають Патріоти України.

"Наша артиллерия не только не смогла раздолбать вражеский опорный пункт за Озеряновкой и Михайловкой, она толком даже не подавила его. Разведрота попала под плотный огонь с него - в итоге сразу погибли командир роты Шайтан, его зам и несколько наиболее решительных и толковых бойцов. Остальные, естественно, взять неподавленный опорный пункт не смогли и отошли", - розповів терорист.

Він уточнив, що причиною провалу штурму позиції ЗСУ став екіпаж танка, який повинен був забезпечувати вогневу підтримку ДРГ. Він не тільки провалив завдання, а й став причиною загибелі бойовиків "ДНР"."Экипаж танка мало, что был не из местных горловчан, он еще и был сильно пьян - не смог организовать огневую поддержку нашей пехоте, а потом и вовсе в панике рванул назад, раздавив 8 человек наших пехотинцев и протаранив БТР, который вышел из строя, после чего удрал с поля боя", - поскаржився CraZzyJoker.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...