"Я - господар народу!": У мережу виклали відео перепалки в Кременчуці депутата з електриками

Народний обранець пообіцяв поставити працівників "Полтаваобленерго" раком і почав кричати на них за те, що вони знову приступили до робіт без документів.

Денис Терещенко. Фото: Телеграф.

У Полтавській області викрили ставлення депутата Міської ради Кременчука Дениса Терещенка до робочого народу. Ролик опублікували на YouTube-каналі "Програма Плюс", передають Патріоти України.

У Кременгузі нардеп почав лаятися зі співробітниками "Полтаваобленерго". На відео потрапили кадри, як політик розповідає комунальникам, що він пан. Коли йому зазначили, що так себе не можна поводити, адже він "слуга народу", той заявив, що він "господар народу".

Терещенко звертався до ремонтників, які виконували свою роботу, з погрозами. Чоловіки встигли увімкнути камеру, яка записала частину перепалки. Народний обранець пообіцяв поставити працівників "Полтаваобленерго" раком і почав кричати на них за те, що вони знову приступили до робіт без документів.

У відповідь один із співробітників також не змовчав і попросив не обзиватися. В кінці Терещенко вирішив підігріти ситуацію ще більше, обізвавши працівників "нелюдами", що, безсумнівно, розлютило автора відео.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...