"Краще б безкоштовно маски роздавали, чим це... На газетку гроші знайшли, бл*дь...": "Слуга народу" надіслала незвичайну "гуманітарку" на Дніпропетровщину (фото)

У Петропавлівський район Дніпропетровської області надійшла допомога від партії "Слуга народу" у вигляді газети, перша сторінка якої присвячена темі коронавірусу. Про це повідомив керівник Петропавлівського об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Максим Дюмін, передають Патріоти України.

"Краще би безкоштовно маски роздавали чим це... На газетку гроші знайшли бл@ть...", – обурено написав він, і виклав фото газети, третину першої сторінки у якій займає надпис "Боремось!". Дана ініціатива слуг була сприйнята фб-спільнотою з обуренням та недовірою. "Як і чим?", – поцікавилася Наталія Ковалева.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...