Мати трагічно загинула, допомагав безпритульним тваринам: Що відомо про життя терориста із Луцька

За словами сусідів, раніше чоловік часто бив дружину й сина.
Максим Плохий. Фото: скріншот з відео.

Батько та матір терориста Максима Плохого (Кривоша), який захопив заручників у Луцька та погрожує підірвати замінований автобус, були звичайним подружжям, а сусіди знали їх як справжніх інтелігентів, повідомляють Патріоти України.

У 2013 році у родині сталося горе – матір загинула в ДТП. Після цього батько Максима, який був відомим у місті науковцем, почав постійно випивати і згодом помер. Рідний молодший брат чоловіка також сидів за гратами. Ймовірно, це й вплинуло на формування поглядів терориста.

Також відомо, що у Максима Кривоша є дружина та 15-річний син, який розповів про стосунки із батьком.

– Ми спілкувалися більш-менш нормально.Такого вчинку я від нього не очікував. Зараз я знаю, що мати поїхала (із Дубно – Ред.) до Луцька, – розповів хлопець.

У місті Дубно, в будинку на вулиці Морозенка, де прописаний терорист, працюють правоохоронці. За словами сусідів, раніше він часто бив дружину й сина. Знайомі ж підтвердили, що останні п’ять років чоловік займався волонтерством, допомагаючи безпритульним собакам.

– Він захищав та допомагав лікувати тварин, у Дубно його знала і влада, і ветеринари. Ми всі шоковані, оскільки ніколи не помічали за ним жодної агресії, розповіла зоозахисник Алла Лосік.

Факт судимості від більшості знайомих Максим Кривош приховував.

Стрілянина у Луцьку

Вранці 21 липня у центрі Луцька чоловік цілеспрямовано захопив автобус з пасажирами, який зупинився на Театральному майдані міста. Наразі відомо, що в автобусі перебуває до 20 заручників, серед яких є вагітні жінки та діти. На місці події чатує спецназ та снайпери.

До Луцька з метою координування дій поліції терміново вилетів голова МВС Арсен Аваков. Під свій особистий контроль ситуацію взяв президент України Володимир Зеленський.

Джерело: Факти.ІCTV

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...