"Ну це п...здець, панове": Мережу розлютила відповідь українців про улюбленця світової політики

Багато людей позитивно відгукнулися про президента Білорусі Олександра Лукашенка.

У мережі здивувалися результатами опитування у народу про улюбленця світової політики. Про це повідомляє користувач мережі Сергій Король в Twitter, передають Патріоти України.

Більшість людей позитивно відгукнулися про президента Білорусі Олександра Лукашенка. Однак в мережі таку думку не підтримали і засудили вибір народу.

"В країні де 2/3 населення симпатизують диктатору Лукашенко, одному плішивого і доведшего країну до ручки, могли вибрати нормального президента? Відповідь очевидна. Проблема не в поганих політиків, а в тому що народ сам таких хоче. Це стокгольмський синдром, не інакше", - написав Король.

Інші користувачі також не оцінили результати опитування.

Стокгольмський синдром - термін, популярний в психології, що описує захисно-несвідому травматичну зв'язок, взаємну або односторонню симпатію, що виникає між жертвою і агресором в процесі захоплення, викрадення і / або застосування погрози або насильства.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...