Застиг у позі ембріона: Спливли страшні деталі загибелі підлітка під Києвом

Загиблого під Києвом у селі Бабинці 16-річного Павла Кремінського рибалки знайшли в озері. За словами очевидців, тіло хлопця застигло у позі ембріона, передають Патріоти України.

"Його тіло виловили місцеві рибалки у трьох-п'яти метрах від того місця на березі, де він залишив телефон і свою шапку. Вони цілий день ловили сітками, закидали спінінги", – розповіла одна з сусідок Павла.
За її словами, коли хлопця витягли на берег, люди непритомніли від побаченого "Втратили свідомість людей 10. Було кілька "швидких". Паша був у дивній позі ембріона – руки/ноги зігнуті. Я, звісно, не експерт, але подумала, що у воду він потрапив живим і боровся за своє життя до кінця, намагаючись зігрітися. Я особисто схиляюся до думки, що він послизнувся. Там слизько. Плити, дуже вузька стежка і немає тротуару. А з іншого боку дорога і відбійник. Тієї ночі був густий туман. Нічого не було видно на відстані витягнутої руки. Можливо, він вперше випив, здалося, злякався, що нічого не бачить. Нахилився до води, впав і не зміг вибратися", – поділилася сусідка Тетяна.

При цьому друзі Кремінського вважають, що до його загибелі причетний місцевий житель Назар, який був тієї фатальної ночі із загиблим. "У селищі вирішили, що Назар, у якого не дуже хороша репутація, щось зробив Паші. Але коли його дістали – на ньому не було ні подряпини. Тепер чекаємо на результати експертизи", – розповіла дівчина Ганна.

Джерело: Обозреватель

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...