"- Что вы ему скажете? - Матерное слово!": Сотник розповів, як змінилося ставлення москвичів до Путіна (відео)

На відео, яке виклав журналіст, багато росіян нарікають на суцільну корупцію в країні, відсутність фінансування сільського господарства, медицини, освіти і науки.

Володимир Путін. Фото:https://cont.ws/

У багатьох з москвичів до президента Росії Володимира Путіна накопичилися питання, і далеко не всі з них - приємні. Відповідне опитування на вулицях столиці РФ провів журналіст Саша Сотник, передають Патріоти України.

"Меня сложно удивить ответами, но тут - уморили... Распространяйте, это весело! На вопрос "что вы скажете, если на улице вдруг встретите Владимира Путина", москвичи продемонстрировали широкий спектр отношения к руководителю российского государства", - написав Сoтник в своєму Facebook.

На відео багато росіян нарікають на суцільну корупцію в країні, відсутність фінансування сільського господарства, медицини, освіти і науки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...