" Если нам суждено стать гвоздями в крышку гроба тирана, то я хотел бы быть таким гвоздем": У мережі з'явився лист Олега Сенцова з російської в'язниці

Український режисер підкреслює, що не хоче ставати більш відомим ув'язненим, щоб таким чином його швидше обміняли як полоненого.

Олег Сенцов написав листа з російської в'язниці. Фото:mediananny.com

У мережі з'явився лист з російської в'язниці українського режисера Олега Сенцова, засудженого в РФ на 20 років колонії нібито за терористичну діяльність. Скан і текст листа опублікувала на своїй сторінці в Facebook його двоюрідна сестра, мешканка Москви Наталія Каплан, інформують Патріоти України.

"Пришло письмо от Олега. Всем, кому это интересно!" - написала вона.

Сенцов підкреслює, що не хоче ставати більш відомим ув'язненим, щоб таким чином його швидше обміняли як полоненого.

"Я хочу залишитися просто прізвищем в загальному списку. Навряд чи мені запропонують вийти останнім, але це був би хороший вибір", - пише він.

В кінці листа Сенцов зазначає, що, якщо політв'язням в Росії судилося стати цвяхами в кришку труни тирана, то він хотів би бути таким цвяхом.

"Просто знайте, що цей цвях не зігнеться", - написав український режисер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...