10 країн, куди жінкам не варто навіть намагатися їхати

Красива і щаслива жінка в низці країн світу є унікальним явищем.

Ілюстрація. Фото: uainfo.orgСтиль життя жінки в сучасному світі - процвітаюча, впевнена в собі, красива і щаслива. На жаль, те, що є звичайною справою для жінок в розвинених країнах, стало недозволеною розкішшю для слабкої статі, що проживає в десятці країн, перерахованих нижче, зазначають Патріоти України.

1.Ірак

Як тільки американці звільнили цю країну з лап Саддама Хусейна, це місце перетворилося для жінок в "пекло" на землі. Якщо раніше рівень грамотності в Іраку був одним з найвищих серед інших арабських країн, то тепер він один з найнижчих. В кінці 2014 року прихильники ІДІЛ стратили близько 150 жінок, які не стали брати участь в секс-джихаді.

2. Пакистан

У деяких областях країни існує звичай гвалтувати жінок за провини сильної статі з їх сімей. Але найбільша поширеність у традиції «вбивства честі». Не так давно в Пакистані відбулися випадки бунту, спрямованого на повалення жінок-адвокатів, політиків і тих, хто трудиться в сфері захисту прав людини. Величезна кількість жінок там переживає справжні муки, а в законі відсутній пункт про домашнє насильство. 90% жінок відчувають на собі всі «наслідки» своєї жіночої долі, а близько 82% дам мають заробіток нижче чоловіків.

3. Індія

Серед загального числа дорослого індійського населення заражених ВІЛ, 39% складають жінки. Порядку 70% жінок регулярно зазнають насилля. Статистика показує, що кожні 10 хвилин трапляється 3 злочини проти слабкої статі. Кожну годину згвалтованими виявляються дві жінки. У минулому столітті було знищено близько 50 млн. дівчаток, а 100 млн. жіночого населення різного віку виступили товаром в торгівлі людьми. Близько половини індійських дівчаток виходять заміж до настання повноліття.

4. Сомалі

Війна перевернула з ніг на голову життя місцевих жінок, які раніше були оплотом родини. Близько 95% дівчаток піддаються сексуальному насильству у віці 4-11 років. У парламенті на частку жінок припадає тільки 7,5% місць. І тільки 9% всього жіночого населення народжують в спеціалізованих медичних закладах.

5. Малі

В одній з найбідніших країн на землі лише малому числу жінок вдається минути жахливої процедури обрізання. Основна частина жіночого населення змушена ставати дружиною в дитинстві, а кожна десята дівчинка гине під час вагітності та дітонародження.

6. Гватемала

Дуже багато жінок в цій країні регулярно піддаються діям насильницького характеру в сім'ї і не менш рідкісним згвалтуванням. Гватемала також є однією з тих країн, де великий відсоток людей має діагноз СНІД.

7. Судан

Незважаючи на те, що в країні недавно ввели ряд правил і нових законів, жіноча доля в Судані залишається незавидною. Часті сексуальні насильства, викрадення привели до того, що з 2003 року було знищено більше 1 млн. жінок.

8. Демократична Республіка Конго

Військові дії в країні вже забрали життя понад 3 млн. жителів, а кінця цього жаху ще не видно. В процесі битв жінок часто ґвалтують. Щодня в країні фіксується 1 100 згвалтувань, а в проміжок з 1996 року чисельність подібних злочинів досягла 200 000. Більше половини вагітних в країні хворіють на анемію, і жодна жінка в країні не має права ставити підпис на документах, якщо чоловік не дав на це своєї згоди.

9. Афганістан

В середньому, місцеві дами живуть 45 років, і це менше, ніж їх чоловіки-співвітчизники. Результатом 30 років війни і репресій стала безграмотність жіночого населення, а велика частина замужніх дівчат молодше 16 років. Кожні 30 хвилин в країні вмирає жінка, що народжує, що безпосередньо пов'язано з тим, що процес пологів в 85% випадків відбувається без участі медиків. У цій країні жінки частіше, ніж ще де-небудь, вмирають під час родового процесу.

10. Чад

У цій країні жінки і зовсім безправні. Велика частина дівчаток виходить заміж в 12 років. Жінки з Судану, що знаходяться в таборах для біженців, розташованих в східній частині Чаду, постійно переживають насильства різного характеру, в тому числі і сексуального. Але за межами табору їх постійно вистежують опозиційні сили і бандити Чаду.

Джерело: Uainfo.org
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...