3,5 кілограмів амфетаміну виявлено на дачі в Київській області

За цінами "чорного ринку" знахідка потягла більш, як на мільйон гривень

Наркотики молодики виробляли на дачній ділянці в Київській області

Оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Києва виявили у схованці 22-річного мешканця Київської області чотири скляні ємності з амфетаміном загальною вагою 3,5 кг. Про це інформує прес-служба Нацполіції, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронці також встановили, що чоловік виготовляв амфетамін на дачній ділянці свого спільника, 24-річного жителя Київщини. За вказаною адресою у господарському приміщенні слідчим виявлено та вилучено лабораторне обладнання, реактиви та прекурсори. Їх фігуранти замовляли через мережу Інтернет та використовували для виготовлення амфетаміну.

Загальна вартість вилученої партії психотропу за цінами «чорного ринку» становить понад 1 млн. грн.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...