5-зірковий клозет: Китайці показали, як правильно насолоджуватись життям (фото)

Елегантність, чистота, економія світла та комфорт - цьому закладу привласнюють 5 зірок.

Люди уникають відвідувати громадські туалети. Більшість таких місць брудні і малопривабливі. Але це ніяк не відноситься до нещодавно відкритого в китайському місті Чунцин громадського туалету. Цьому закладу привласнюють 5 зірок. Пише сайт Design you trust.

Туалет площею 150 кв. метрів відрізняється елегантним дизайном і якісними матеріалами інтер'єру - там мармурові підлоги і лаковані дерев'яні двері. Також є кліматична система, яка цілодобово і цілорічно забезпечує температуру 26 градусів за Цельсієм.

Найбільше вражає скляна стіна, яка дозволяє відвідувачам пісуарів милуватися зеленим парком. Скло прозоре тільки зсередини, а з зовнішнього боку виглядає як дзеркало. Крім прекрасного виду, таке рішення дозволяє збільшити кількість денного світла всередині туалету, що дає можливість владі міста економити на електроенергії.







Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...