5-зірковий сервіс у більше 150 напрямках: В Qatar Airways анонсували запуск щоденних рейсів з України

Літаки стартуватимуть з Києва до Дохи двічі на день.

Фото: ua.korrespondent.net.Авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва в Доху. Про це глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян повідомив у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, авіакомпанія почне виконувати щоденні рейси до столиці Катару з 14 грудня 2017 року.

"З огляду на високий попит, авіакомпанія Qatar Airways оголосила про початок виконання двох щоденних рейсів із Києва в Доху... 5-зірковий сервіс у понад 150 напрямків світу користується попитом, а значить питання "хто буде літати" не стоїть. На ринку вистачить місця для всіх, і це ще один доказ!" - зазначив міністр.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...