"А мы едем по мосту. И вернем еще Аляску": Чим обклеює свої авто російська "вата" (фото)

Широкій російській душі завжди хотілося голосно висловитися і показати всьому світу "кузькіну мать".

Фото:Livejournal

Що б не трапилося в Росії, її жителі завжди пам'ятають про головного ворога своєї Батьківщини - Америку і її президента. Правда, в останні роки у росіян з'явився ще один заклятий ворог - українці. Про це пише у своєму Livejournal Андрій Малигін, передають Патріоти України.

Широкій російській душі завжди хотілося голосно висловитися і показати всьому світу "кузькіну мать". Але, оскільки можливості у всіх різні, кожному доводиться видавати свої думки в доступному для нього місці. Наприклад, на вікні власного авто.

Натхненні окупацією Донбасу і анексією Криму, а тепер ще й пишаючись побудованим Кримським мостом, росіяни все частіше згадують про Аляску, яку імператор Олександр II продав США за невелику в той час суму - 7,2 млн дол. Золотом. І майже всерйоз вірять, що повернуть її назад. Доказом цьому є "геніальнІ" фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...