А Ольга Сумська проти: Акторка назвала заборону виступів в Україні російським акторам і зіркам з "чорного списку" спекуляцією на "родинних зв'язках" (відео)

Відома акторка також проти заборони гастролів українських зірок у Росії.

Кадр з відео


На думку Ольги Сумської, така заборона є абсурдною, дипломати повинні вирішити цю проблему, повідомляють Патріоти України. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Кременчуцька газета".

"Це абсурдна ситуація. Все це – спекуляція на наших родинних зв'язках, відносинах людей, на вірі людей. Це дуже складні речі. Я думаю – як помирити народи і прийти до миру. Це, звичайно, місія дипломатів, але ми повинні бути носіями таких думок та ідеології. У мене, припустимо, родичі там (у Росії, - ред.), і так є і в інших", – зазначила акторка.

Фото: Александр Гринченко, КГТакож вона зізналася, що часто відвідує зону АТО:

"Постійно я беру участь в акціях. І ось зараз була акція "Зустріч з дітьми Донбасу" ... Цим дітям, цим людям зараз важче за всіх. Всі ми чекаємо миру, і ми їздимо і не відмовляємося від можливості подарувати позитив цим людям!"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...