"А зараз я про дочку Корнета. Не перемикайтеся", - Олександр Ружанський


Чергове здивоване обурення в тирнеті. - Дочка запеклого ворога України, міністра внутрішніх справ так званої "ЛНР", Ігора Корнета, руки якого по лікті у крові українських вояків і який зараз хизується тим, що нищить українські ДРГ, вчиться в Україні на українського прокурора!

Натомість, нічого дивного в цьому факті немає. Особливо для тих, хто в курсі кримінальної справи, яка зараз розглядається судом у Харкові відносно дев'ятьох бійців батальйону Айдар, які вже три роки знаходяться в Харківському СІЗО.

Прєлєсть цієї справи полягає у тому, що порушена вона луганськими мусорами, які після цього перебігли на сторону терористів і зараз працюють у МВС "ЛНР" під керівництвом того самого Корнета.

Давайте для закріплення. Український суд розглядає справу, а українська прокуратура підтримує в ній обвинувачення, яке порушили вороги України проти українських добровольців, які воювали з ворогами України.

Слід додати, що судові засідання у цій справі, суд, в абсолютно незаконний спосіб, зробив закритими, а свідки обвинувачення дають покази по відеоконференції з Росії.

Так, що, історія з дочкою Корнета нікого не повинна дивувати. Це чергова закономірність існування в Україні режиму Порошенка, який є васальним від Кремля, на чому я неодноразово наголошував і буду наголошувати і далі.

Дехто намагається виправдати цю ситуацію тим, що діти за батьків не відповідають. І дійсно, Марина Корнет не відповідає за батька. Вона просто користується в Україні баблом, яке той заробив на крові і життях українців.

Виникає питання: а що, ніхто з компетентних органів і досі не зацікавився джерелами доходів дочки терориста? Хоча, про що я? Це таке ж саме риторичне питання, чи знає взагалі СБУ, що на прокурорському факультеті Національного юридичного університету навчається дочка відомого терориста?

До речі, законно навчається. Знов таки, завдяки юридичній невизначеності військового конфлікту на сході України, терористичної сутності збройних формувань "ДНР-ЛНР" і окупаційного характеру присутності російських військ в Україні. Бо, ніякої війни з Росією у нас немає, окупації Росією наших територій немає, а є з нею тільки мир, дружба, жвачка і зростання товарообігу. І ніяке фігове листя деклараційних законів про російську агресію не в змозі прикрити це правове безглуздя і розумове збочення.

А взагалі, було б у наших спецслужб бажання...В одному обговоренні у ФБ, людина доволі справедливо зазначила, що, якщо б у нас дійсно була Служба безпеки України, вона б постаралася цією ситуацією скористатися і щось з неї отримати позитивного для України. Думаю, хтось з високопосадовців СБУ так і зробив. Скористався і отримав. Тільки не для країни, а для себе коханого.

І сьогодні ця ганьба з дочкою Корнета виглядає особливо огидною на тлі чергових втрат української армії на фронті.

Які ще пазли треба скласти нашим військовим і співробітникам спецслужб, які поки що вважають себе патріотами України, щоб побачити загальну картину прокремлівської, зрадницької сутності діючої української влади і деяких вірних їй високопосадових “товаришів по службі”?

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...