Абхазія деградувала настільки, що навіть росіян туди заманюють шаленими знижками

Абхазькі готельєри спішно знижують ціни і випускають спецпропозиції в надії повернути попит на цей напрямок на російському туристичному ринку, який, за різними оцінками, впав від 30 до 80% в порівнянні з 2016 роком.

Фото з відкритих джерелПро це повідомляє в понеділок Асоціація туроператорів Росії (АТОР), передають Патріоти України. "Зниження попиту на внутрішній турпродукт в цьому році не оминуло і сусідню Абхазію. За оцінками туроператорів, попит на абхазький турпродукт цього літа знизився на 15-20%", - говориться в повідомленні.

За даними сервісу з бронювання пакетних турів Слетать.ру, в цьому році тури до Абхазії цікавлять 0,95% росіян. Країна знаходиться на 14-му місці за популярністю. У 2016 році тури в цю країну цікавили 2,06% росіян (11 місце за популярністю).

В абсолютних цифрах кількість туристів в Абхазії в річному вираженні скоротилося в 1,7 рази. Готельєри повідомляють туроператорам інші цифри, але теж зі знаком "мінус" - до 10-12% в порівнянні з минулим роком. На минулому нещодавно заході, проведеним "Абхазьким союзом туризму" при Торгово-промисловій палаті РА, було озвучено, що заповнюваність абхазьких готелів упала в порівнянні з 2016 роком від 30 до 80%.

Нагадаємо, що потік відпочивальників до анексованого Росією Криму на початку турсезону впав майже на 40 відсотків.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...