Абсолютно відкрито, без всякого маскування: Журналіст розповів про російську компанію, яка працює і в Україні, і в "ЛНР"

Gloria Jeans активно платить податки бойовикам-окупантам.

Ілюстрація:prybyralnyk.com.ua

У мережі розповіли про російську торгову компанію, яка останні три роки, незважаючи на війну на Донбасі, працює і в Україні і в "ЛНР". Про це написав у своєму блозі журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Тут всі 3,5 роки війни без всяких перешкод працює російська компанія Gloria Jeans, яка при цьому паралельно працює і на підконтрольній Росії території Луганської області, де платить податки незаконним збройним формуванням. Це відбувається абсолютно відкрито. Без всякого маскування.

Але в Україні це нікого не цікавить. Українці активно вітають введення санкцій проти Росії, радіють чергового "наганяю", який Москва отримує те від німців, то від американців, але при цьому не поспішають вимагати жорстких дій від свого уряду", - написав Казанський.

"Ще в 2015 році бойовики "ЛНР" на своїх сайтах самі з гордістю повідомляли про те, що Gloria Jeans збирається працювати на їх території, в Красному Лучі. А власник компанії Володимир Мельников абсолютно відкрито зізнавався журналістам, що працює в підконтрольному "ЛНР" Луганську і платить бойовикам податки", - підсумував журналіст.

"Ніхто навіть не думає ховатися. Ось відео з цього заходу. На ньому Плотницький і втікач з Луганська Карякін. Подивіться, як мило" - повідомив журналіст.

Магазини "Глорія Джинс", яка виробляє одяг під торговою маркою "Gee Jay" є в кількох великих ТРЦ Києва. Нещодавно один з таких магазинів в ТРЦ "Sky Mall" пікетували активісти організації "Відсіч".

"Але обурюється тільки невелика група людей. Владі і більшості наших співгромадян - все одно. Тому магазини російської компанії продовжують працювати в Україні й досі. Це нехай у німців голова болить з приводу санкцій проти РФ. А ми не паримося, нас такі "дрібниці" не турбують." - підсумував Казанський.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...