АЧС знову лютує: Українські свині під загрозою

Виявленоо факти зараження африканською чумою запорізьких та миколаївських свиней. Проводять всі необхідні заходи для локалізації захворювання.

АЧС лютує в Україні. Фото biz.liga.netФахівці ветеринарної медицини зареєстрували чергові випадки вірусного захворювання тварин - африканської чуми свиней. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, інформують Патріоти України з посиланням на Ліга.

Один з випадків зараження виявлено в підсобному господарстві в Запоріжжі. Другий - в підсобному господарстві в смт Братське Миколаївської області. Кількість заражених тварин не уточнюється.

В осередку захворювань проводяться заходи щодо локалізації та недопущення розповсюдження збудника АЧС.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...