Адвокати Насірова намагаються будь-якими способами вивезти підозрюваного з будівлі суду, - Найєм

Захист голови ДФС Романа Насірова намагається перенести судове засідання з будівлі Солом'янського суду до Апеляційного суду Києва.

Адвокати Насірова намагаються будь-якими способами вивезти підозрюваного. Фото gordonua.com

Про це повідомив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм у Facebook, інформують Патріоти України.

"Попередньо вчора вночі адвокати стверджували, що Роман Насіров згоден, щоб обидва засідання – і щодо відведення, і щодо самої справи – відбулися у приміщенні Солом'янського суду. Проте тепер адвокати та захист намагаються продумати будь-які варіанти, щоб провести засідання в Апеляційному суді", – пише Найєм.

Свої наміри адвокати пояснюють тим, що в Апеляційному суді більш місткий зал засідань, а також є екран, який потрібен захисту для демонстрації відеоматеріалів.

"Насправді мета захисту – будь-якими способами вивезти підозрюваного з будівлі суду. Є відчуття, що будуть намагатися прорватися як завгодно. Враховуючи настрої людей навколо будівлі, не думаю, що це мудре рішення. Якщо, звичайно, не втрутяться сторонні сили у вигляді приватної охорони або правоохоронних органів", – додав Найєм.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...