Агов, Геращенко-Аваков! Поліцію реформували?: Волонтер показав велику зраду зі Слов'янська

На блокпостах у Слов'янську Донецької області поліцейські розводять водіїв на гроші за порушення, яких ті не скоювали.

Роман Доник

Про це розповів волонтер Роман Доник на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Все. Війна закінчилася, реформа поліції пройшла вдало. Слов'янськ. Третій блокпост. На посту поліцейські в камуфляжі, ВСПшник і поліцейські в чорному/синьому/х*рзрозумієш. Останні - це переатестовані даішники. Даішник від місця перевірки документів показує льодяником під'їхати до їхньої шпаківні. Бачить форму, кличе ВСПшника. ВСПшник намагається помудрувати на предмет того, що йому належить оглядати і цивільні мікроавтобуси, але перевіривши документи, відходить зі словами - "у мене питань немає". І починається класичний розводняк. Пред'явіть документи на машину. Водійські. Ходімо зі мною", - пише він.

Далі волонтера повели в приміщення поста, де між ним і поліцією сталася наступна розмова:

- Романе Вікторовичу, що ж ми порушуємо. Суцільну перетинаємо. Камера пише. Будемо дивитися відео? Або будемо оформляти одразу?

- Звичайно будемо. Дивитися будемо, оформляти будемо, якщо є порушення штраф платити будемо. У країні війна і криза, кожна копійка важлива для бюджету. Давайте відео дивитися і оформлятися.

"Водій, якого підгортає другий номер, щось метушиться, пояснює. Мовляв "командир поспішає, давай вирішимо".

Починаю заводитися потихеньку. Реально давно такого не бачив, кажу:

- Вам взагалі не страшно, не соромно ось так козакувати? Чи все, страх пройшов? Давайте показуйте запис і або оформляйте документи, або поїхав далі. У мене справ вище даху. За*бали тупо розводити на виключеному запису.

- Відео записується на жорсткий диск, почекайте за дверима, потрібен час, щоб його знайти. І щоб пробити по базі теж потрібен час", - продовжив Доник.

Поки волонтер чекав, поліцейські "обробляли" водія, який поспішав на весілля.

"Чую про себе в прочинені двері: "Ти що не бачиш, яке воно ла*но?". Після цього виходить напарник віддає документи, ти ж, каже, не кип'ятися, ми ж тут у 2014 теж не сиділи просто так.

Ну да, що не сиділи, то не сиділи. Зй*бнулі в 2014 кудись у невідомому напрямку", - додав він.

За словами Доника, такі випадки - не поодинокі. Мовляв, він не раз чув, як поліцейські випрошують "хоч щось" через не пристебнуті ремені.

"А пару днів назад дивився шматок Геращенка у Гордона. Геращенко розповідав, які вони молодці і як охуіт*льно все реформували. Просто ще трохи часу і почекати потрібно.

Якщо б не їздив, а дивився один телевізор, то, напевно, і повірив би. А взагалі печаль", - підсумував волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....