Амбіції такі, що аж страшно - російський бізнесмен хоче викупити три безлюдних острови в Тихому океані, щоб відродити імперію Романових і створити "альтернативну Росію"

Бізнесмен і колишній депутат російського парламенту Антон Баков має намір купити три безлюдних острови у віддаленій країні Кірібаті, щоб відродити імперію Романових і створити "альтернативну Росію", інвестуючи в проект 280 мільйонів фунтів стерлінгів.

Кірібаті

Про це пише The Telegraph. За інформацією видання, він планує створити столицю нової російської держави на незаселеному кораловому атолі Молден в південній частині Тихого океану. Бізнесмен планує інвестувати 280 мільйонів фунтів стерлінгів і створити на острові мережу курортів.

Кірібаті - «райська глушина»

Будучи переконаним монархістом, Баков хоче, щоб 64-річний німецький принц Карл Еміх Лейнінген, який очевидно є прапраправнуком російського імператора Олександра II (правив у 19 столітті), зійшов на престол і відновив російську монархію, скинуту з престолу в 1917 році під час більшовицької революції.

На думку Бакова, багато росіян, які розчарувалися в російському президентові Володимирі Путіні, підтримують ідею відродження монархії.

Зазначається, що влада держави Кірібаті серйозно розглядає пропозицію Бакова. У цієї країни невизначене майбутнє, тому що її острови поступово йдуть під воду, а сама вона шукає нові джерела доходу і місця для переселення 107 тисяч своїх громадян, чиї будинки і джерела існування опинилися під загрозою.

 У цієї країни невизначене майбутнє, тому що її острови поступово йдуть під воду

Завдяки цьому влада планує отримати необхідні інвестиції і стати туристичною країною.

Деякі припускають, що таким чином Баков сподівається створити податковий оазис.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досягли цілей СВО": Росіяни розгортають нові морги на ТОТ для трупів окупантів, ліквідованих на Харківщини

вівторок, 14 травень 2024, 23:27

Через активізацію наступальних дій та зростання втрат ворога росіяни розгортають додаткові морги на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. Активісти зазначають, що нові морги...

Держсекретар США Блінкен виконав у київському барі відому американську пісню (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 23:14

Держсекретар США Ентоні Блінкен виконав у київському барі «БарменДиктат» пісню Ніла Янга Rockin' In The Free World. Відповідне відео опуліблікував Майкл Бірнбаум, репортер із питань національної безпеки, який висвітлює дипломатію та Державний департаме...