Америка відкриє очі: Голову передвиборчого штабу Трампа можуть викликати на допит в НАБУ - Геращенко

Інформацію, що з'явилася днями на офіційному веб-порталі НАБУ про отримання Полом Манафортом $12 млн від "Партії Регіонів", не можна залишити без уваги українським правоохоронним органам, вважає нардеп.

Антон Геращенко. Фото:rian.com.ua

Політтехнолога Дональда Трампа слід допитати представниками Національного антикорупційного бюро України. Про це Антон Геращенко сьогодні написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На думку експерта, інформацію, що з'явилася днями на офіційному веб-порталі НАБУ про отримання Полом Манафортом дванадцяти мільйонів доларів США від "Партії Регіонів", не можна залишити без уваги українським правоохоронним органам.

"Хоча підписи під сумами ставив не саме американський експерт, але резонанс від цієї інформації вже докотився до США і справив колосальний ефект на передвиборну кампанію Трампа", - повідомляє Геращенко.

Також політик повідомив, що Трамп таки понизив Манафорта на посаді, а це означає, що він сприйняв цю інформацію. Геращенко додає, що тепер правоохоронні органи США буду зобов'язані вийти на контакт з НАБУ і провести спільне розслідування у справі про корупцію в штабі Трампа.

Він додає: "НАБУ також повинна викликати осіб, чиї імена спливли в "чорній бухгалтерії регіоналів" на допити, в тому числі Манафорта". Політик вважає можливим зробити це через відеоконференцію. Геращенко резюмує: "Якщо НАБУ нічого не зробить, це сильно вдарить по міжнародному іміджу України".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...