Американка Кассандра де Пеколь закохалася в українську природу, їжу та людей

А ще американка побила відразу два рекорди Книги Гіннеса

Американка, яка побувала в 196 країнах за півтора року, в захваті від української кухні, але незадоволена брудними вокзалами і чергами. Американка Кассандра де Пеколь днями закінчила свою рекордну навколосвітню подорож. За рік і шість місяців вона побувала у всіх 196 країнах світу! І одне з найяскравіших вражень у неї залишилося від України, де вона за три неповних дні закохалася в наших людей, природу і їжу, повідомляють Патріоти України.

ДВА РЕКОРДИ.

Своєю кругосвіткою 27-річна американка побила відразу два рекорди Книги Гіннеса. По-перше, вона об’їхала всі країни вдвічі швидше за свого співвітчизника професора Лю, який витратив на це три роки і три місяці. А по-друге, Кессі стала першою жінкою, яка змогла документально засвідчити своє досягнення. Свою шалену подорож Кассандра задумала на честь свого 25-річчя, а мріяла про це ще зі школи. Склавши маршрут, вона вирішила вести звіт про нього в Instagram, назвавши свою поїздку Expedition 196. Стартувавши в 2015 році з американського Портленда, Кассандра відвідала 58 країн, перш ніж опинитися в Україні.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20