"Американки йдуть на все, щоб гарно виглядати, а італійки живуть для того, щоб добре почуватися", - секрети краси жінок з Італії

​Софі Лорен, Клаудія Кардинале, Моніка Беллуччі - ці та багато інших італійок вражають своєю красою, жіночністю і якимось особливим шармом.

Софі Лорен у фільмі "Вчора, сьогодні, завтра"

Пристрасть італійців до красивого, напевно, закладена в ДНК. Це видно в усьому: в італійській архітектурі, моді, кулінарії і, звичайно, в жінках, зазначають Патріоти України.

"Головна відмінність між американськими та італійськими жінками в тому, що американки йдуть на все, щоб гарно виглядати, а італійки живуть для того, щоб добре почуватися", - стверджує італійська модель Мітці Пейроні.

Редактор порталу про красу та здоров'я Byrdie Аманда Монтелла поспілкувалася з моделлю Мітці Пейроні та італійським фешн-блогером Клаудією Граціано і з'ясувала, як італійським жінкам вдається бути такими привабливими.

Дев'ять секретів краси італійок виглядають так:

Оливкова олія

За допомогою оливкової олії можна не тільки заправляти салати, а й доглядати за шкірою і волоссям. В оливковій олії містяться антивіковий вітамін Е і зволожуючий сквален. Відомо, що Софі Лорен змащувала оливковою олією шкіру. А Мітці Пейроні каже, що для додання здорового блиску після гарячої ванни її мама змащувала оливковою олією кінчики волосся. Сама модель використовує оливкову олію, щоб лікувати кон'юнктивіт.


© Pexels

Келих вина

Мітці Пейроні стверджує, що головний ворог жіночої краси - це стрес. Саме стрес призводить до того, що ми виглядаємо втомленими і старшими за свої роки. Невід'ємна частина італійської культури - це релаксація. І улюблений спосіб італійців зняти напругу - келих вина щовечора.

Олії для тіла

Для італійок важливо, щоб шкіра була м'якою і гладкою, тому більшу частину догляду за собою вони присвячують її зволоженню. Італійські жінки щодня роблять масаж тіла з голови до ніг. Для цього вони використовують різноманітні ефірні олії. Масаж не тільки покращує стан шкіри, але й дозволяє розслабитися.


Сонцезахисний крем

Італійки не уникають палючого сонця своєї теплої країни, вони ним насолоджуються. Штучна засмага в цій країні вважається моветоном. Однак італійські жінки не забувають захищати шкіру від ультрафіолету і користуються сонцезахисними кремами та лосьйонами.


Не женіться за трендами

У догляді за собою італійські жінки більш схильні довіряти віковим традиціям, які точно працюють, ніж скороминущим тенденціям. Наприклад, в сім'ї Клаудії Граціано завжди дотримувалися думки, що не варто міняти природну форму брів. "Одного разу я робила корекцію брів воском і переборщила. На щастя, брови відросли", - розповідає Граціано.


Мінімум косметики

Італійки люблять виглядати яскраво, можуть підкреслити свій образ червоним кольором лаку або рожевою помадою. Але ключове правило макіяжу італійських жінок - стриманість. Якщо на чомусь і акцентувати увагу, то тільки на чомусь одному. Мітці Пейроні розповідає, що італійки звикли використовувати мінімум косметики, щоб їхня шкіра "дихала".


Жодних дієт

Італійський підхід до харчування набагато простіший, ніж наш. Італійки дозволяють собі з'їдати все, що захочуть, чи то фокачча, паста, морозиво або вино. Справа в тому, що продукти, з яких готується більшість італійських страв, прості, а порції - невеликі. Навіщо відмовлятися від смачної їжі, якщо вона не полита шкідливим соусом, солодким топінгом, не містить занадто калорійної начинки, а розмір порції не призводить до того, що після їжі хочеться спати.

Коли в харчуванні немає обмежень, жінка не почувається винною за те, що з'їла або випила зайве. А значить жінка спокійніша і красивіша.

Кавовий скраб

Щоб побороти целюліт і розтяжки, італійки не біжать в магазин косметики, а шукають інгредієнти для ефективного скрабу у себе на кухні. Перемелені кавові зерна, змішані з кокосовою олією стягують і зволожують шкіру, видаляють відмерлі клітини. Італійські красуні наносять такий скраб на стегна і сідниці.


Шоколад

Італійки не бояться погладшати від скибочки чорного шоколаду. Шоколад підвищує рівень ендорфіну і серотоніну - гормонів щастя і задоволення. А щасливе обличчя - завжди красиве!


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...