Американські сенатори привезли добру вістку для українців

Американський сенатор Ліндсі Грем вважає, що єдина можливість змусити Росію змінитися в кращу сторону - це змусити Путіна і "путінську економіку" заплатити за свої агресивні дії велику ціну.

Американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем під час перебування в Києві 30 грудня заявив, що в наступному році проти Росії і особисто її голови - "самого важливого" Володимира Путіна будуть введені нові економічні санкції. Одна з головних причин нових обмежувальних заходів - кібератак під час президентської кампанії в Сполучених Штатах, санкціоновані вищим керівництвом Кремля.

"У наступному році ми збираємося представити нові санкції, які вдарили б по енергетичному і банківському секторах, і не тільки по ФСБ або ГРУ, але і по самому Путіну, його найближчому оточенню", - повідомив Грем. За словами американського політика, який є однопартійцем обраного президента США Дональда Трампа, єдина можливість змусити нинішню Росію змінитися - це зробити так, щоб путінська економіка і сам Путін заплатили за дії Росії велику ціну.

"На початку 2017 Конгрес, за підтримки обох партій, спробує схвалити нові санкції, які торкнуться банківського і енергетичного секторів, критично важливих складових російської економіки. Я сподіваюся, ми отримаємо позитивне голосування, а президент Дональд Трамп підпише закон ", - сказав він. У свою чергу, ще один сенатор-республіканець Джон Маккейн, який також відвідував Київ, не виключив посилення санкцій проти Російської Федерації через її кібератак під час президентської кампанії в США.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...