Американський сенатор пообіцяв Україні летальну зброю (відео)

Джон Маккейн вважає, що США повинні зробити все, щоб надати Україні допомогу у вигляді зброї та спільних навчань.

Про це він сказав українським журналістам після привітань українських бійців в Маріуполі, передають Патріоти України з посиланням на liga.net: "Росії не можна вірити, вона порушить будь-яку угоду, як вже порушила Будапештський меморандум", - сказав сенатор.

Крім того, сенатор привітав українських солдатів, які несуть службу в районі проведення АТО. У виступі він наголосив на важливості співпраці між США і Україною.

"Я побачив, що співпраця між нашими країнами важлива для забезпечення безпеки кордонів України. У 2017 році ми переможемо загарбників, і відправимо їх туди, звідки вони прийшли", - сказав він.

Також він звернувся до російського президента Володимира Путіна: "Володимиру Путіну хочу сказати, що він ніколи не зможе позбавити українців їх свободи і незалежності".

Раніше повідомлялося, що американський сенатор Джон Маккейн дав оцінку президенту РФ Володимиру Путіну і назвав його поведінку - поведінкою вбивці і бандита:

"Володимир Путін - бандит та вбивця. Він колишній КГБшник. Він покарав Бориса Нємцова, якого вбили біля стін Кремля. Путін ввів війська в Україну, а його літаки бомблять лікарню в Алеппо. Тож давайте називати Путіна тим, ким він є"



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...

На тлі суттєвих невдач в Україні Росія може атакувати країни Балтії, - військовий експерт

середа, 8 травень 2024, 12:54

Керівник польської служби військової контррозвідки Ярослав Стружик припустив, що у російського диктатора Володимира Путіна є готовність до невеликої військової операції проти однієї з країн НАТО. Про що свідчать ці заяви, в ефірі Radio NV прокоментував...