​Американці натисли як слід: Путін сильно злякався компромату, що готується, - Степан Демура

У Володимира Володимировича накопичилося чимало «брудної білизну» та «скелетів у шафі». І більшість цих неподобств не становлять секрету для західних спецслужб. Адже не всі таємниці заховані в сибірській тайзі та втоплені у озері Байкал.

Російський економічний аналітик Степан Демура прокоментував на сторінці свого Twitter, інформацію про новий компромат на Путіна, зазначають Патріоти України.

"Поведение всей путинской шушеры говорит о том, что их хозяин сильно труханул перед будущими публикациями" - написав експерт, коментуючи той факт, що поширенням нової інформації про президента Росії займається фонд Сороса і Держдепартамент США.

Організація, яка готує медіаатаку на президента Росії Володимира Путіна, - Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (International Consortium of Investigative Journalists - ICIJ) - спонсорується Фондом Сороса і пов'язаний з керівництвом Сполучених Штатів. Керівник планованої інформаційної атаки Річард Лобо працював під безпосереднім начальством глави Держдепу США Джона Керрі, пишуть російські ЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...