​Американці натисли як слід: Путін сильно злякався компромату, що готується, - Степан Демура

У Володимира Володимировича накопичилося чимало «брудної білизну» та «скелетів у шафі». І більшість цих неподобств не становлять секрету для західних спецслужб. Адже не всі таємниці заховані в сибірській тайзі та втоплені у озері Байкал.

Російський економічний аналітик Степан Демура прокоментував на сторінці свого Twitter, інформацію про новий компромат на Путіна, зазначають Патріоти України.

"Поведение всей путинской шушеры говорит о том, что их хозяин сильно труханул перед будущими публикациями" - написав експерт, коментуючи той факт, що поширенням нової інформації про президента Росії займається фонд Сороса і Держдепартамент США.

Організація, яка готує медіаатаку на президента Росії Володимира Путіна, - Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (International Consortium of Investigative Journalists - ICIJ) - спонсорується Фондом Сороса і пов'язаний з керівництвом Сполучених Штатів. Керівник планованої інформаційної атаки Річард Лобо працював під безпосереднім начальством глави Держдепу США Джона Керрі, пишуть російські ЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...