Amnesty International звинуватила Трампа в "отруйній" риториці, яка зробила світ "менш стабільним" і "більш темним"

Правозахисна організація вважає, що президент США проповідує політику расизму і антисемітизму

Картинки по запросу Трамп фото

Правозахисна організація Amnesty International в щорічній доповіді за минулий рік звинуватила президента США Дональда Трампа в тому, що його "отруйна" риторика в ході передвиборної кампанії зробила світ "менш стабільним" і "більш темним", повідомляють Патріоти України.

"Ядовитая риторика Дональда Трампа в ходе предвыборной кампании стала свидетельством глобального тренда к избранию более озлобленных и противоречивых политиков", - говорится в докладе, и утверждается, что мир стал "более темным" и "менее стабильным".

Эта риторика позволила сделать предположения, что внешняя политика США может "в значительной степени подорвать многостороннее сотрудничество и ввергнуть мир в новую эру еще большей дестабилизации и взаимных подозрений", отметили правозащитники.

Авторы доклада заявили, что Д.Трамп проповедует политику расизма и антисемитизма, и что высшим приоритетом для него является защита США от терроризма, приведя в пример иммигрантский указ американского президента. По их мнению, этот указ стал свидетельством того, что "ксенофобские" идеи Д.Трампа, которые "вызывают эрозию прав человека", уже воплощаются в жизнь.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...