Андрій Білецький заявив, що нинішня влада "помилково називається українською"

Народний депутат вважає, що президент, уряд і більшість парламенту "приватизували і розпродають" Україну

Нардеп Андрій Білецький звернувся від імені українських націоналістів до Верховної Ради і влади в цілому з вимогою розірвати дипломатичні зав'язки з РФ та запровадити дієвий механізм імпічменту президента.

Про це він заявив у середу з трибуни парламенту, інформують Патріоти України.

"Ми, українські націоналісти, єднаємо зусилля для того, щоби протистояти озброєному окупанту на сході та фінансовому диктату з заходу, але головне - для того, щоб знищити цю владу, яка за помилково називається українською", - сказав депутат.

За його словами, президент, уряд і більшість парламенту "приватизували і розпродають" Україну. Білецький звинуватив владу у надвисоких комунальних тарифах, безробітті та здачі українських територій Росії. "Купка мільйонерів і мільярдерів фактично узурпувала всю владу в країні", - зазначив він.

“Справа ваших рук - це приватизація і розпродаж країни, це голод українців через тарифи, безробіття і зубожіння, це плазування, капітуляція та здача територій Кремлю”

"Ми вимагаємо розірвання дипломатичних відносин з РФ і вимагаємо реального, дієвого механізму імпічменту президента та відкликання депутатів Ради", - заявив Білецький.

Він також звернувся з вимогою нового політичного курсу для країни, який буде спиратися на пріоритет національних інтересів. Припинити приватизацію стратегічних підприємств, продаж сільськогосподарських земель, зростання цін на комунальні послуги.

"Ми, українські націоналісти, об'єднані і рішучі як ніколи. І я вам обіцяю, що якщо ви не наважитесь це виконати (вимоги націоналістів – ред.), у нас вистачить сміливості, сили і рішучості саморозпустити цю Верховну Раду. Повірте, ми це зробимо. Ми зібралися для того, щоб почати боротьбу за владу, за те, щоб вона була не крадійська, а українська", - підкреслив депутат.

“Якщо ви подумаєте не виконати, то у нас вистачить сміливості, повірте, і сил, і рішучості саморозпустити цю Верховну Раду”. – наголосив депутат. Ці слова супроводжувалися шумом у сесійній залі, зокрема з боку фракцій «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту». Також депутати із сесійної зали закликали Білецького брати участь у роботі ВР, оскільки переважно він відсутній на засіданнях.

Як повідомлялося із посиланнями на результати моніторингу руху "Чесно", Андрій Білецький не відвідує Верховну Раду. Цю інформацію позафракційний нардеп підтвердив в інтерв'ю Українській правді. Він пояснив це тим, що не вірить в силу одного депутата. "Усе вирішують договорняки трьох-чотирьох великих гравців, а решта депутатів – це просто картки, які голосують. Тому один депутат у парламенті не відіграє майже жодної ролі", - заявив він.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...